Hesabım
    Keanu Reeves "The Devil in the White City" Kadrosundan Ayrıldı mı?

    Keanu Reeves, Martin Scorsese imzalı, başrolünde Leonardo Di Caprio'nun da yer aldığı Hulu projesinden ayrılıyor mu?

    Variety'nin özel haberine göre Keanu Reeves, Hulu dizisi The Devil in the City'de yer almayacak. 2019'dan beri yılan hikayesine dönen yapım süreci ve sonunda Ağustos ayında aldığı onayın ardından dizinin başrolünde ve yapımcı olarak Leonardo DiCaprio'nun yer alacağı ve yönetmenin Martin Scorsese olacağı biliniyordu. Kadroda Daniel H. Burnham karakteri olarak yer alacağı belirtilen Keanu Reeves'in ise, diziden ayrıldığı gelen haberler arasında. 

    The Devil in the White City dizisi Erik Larson'ın aynı isimli romanından uyarlanıyor. Vizyon sahibi bir mimar olan Daniel H. Burnham'ın ve Amerika'nın ilk modern seri katili olan Dr. HH Holmes'un gerçek hikayesini anlatan romanın konusu ise şöyle; Dr. H. H. Holmes, aynı dönemlerde yaşamış olduğu Karındeşen Jack kadar ünlü olamamış, ancak onun kadar acımasız bir katil niteliğindedir. Holmes'ün, 1893 yılında düzenlenen ve Kristof Colomb'un anıldığı Kolomb Dünya Fuarı'nda birçok insanı katlettiği iddia edilir. İnsanlara bir yandan çekici gelen Holmes, diğer yandan korkutucudur.

    Keanu Reeves'in küçük ekrandaki ilk büyük rolü bu dizi ile olacaktı, ancak beklentiler boşa çıktı. Henüz Reeves ya da Hulu cephesinden bir yorum gelmese de, Daniel H. Burnham rolü için arayışlar başlamış durumda. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top