Hesabım
    Tim Burton İmzalı "Wednesday"den İlk Resmi Fragman!

    Netflix, usta yönetmen Tim Burton'ın hayal gücünün ürünü olan Wednesday dizisinin resmi fragmanını paylaştı.

    Tim Burton'ın yönettiği ve baş yapımcısı olduğu yeni Netflix dizisi "Wednesday"in resmi fragmanı New York Comic Con kapsamında gerçekleşen Empire Stage panelinde paylaşıldı. 

    Panele dizinin merkezindeki Wednesday Addams karakterine hayat veren Jenna Ortega'nın yanı sıra oyuncu kadrosunda yer alan isimlerden Gwendoline Christie, Luis Guzman, dizi sorumluları Al Gough ve Miles Millar katıldı. Ayrıca dizide Fester Amca karakterine hayat veren Fred Armisen de panelin katılımcıları arasındaydı.

    Tim Burton'ın eşsiz hayal gücünün ürünü olan dizi sekiz bölümden oluşacak vemeşhur Addams Ailesi'nin kızı Wednesday Addams'ın Nevermore Akademisi'ndeki öğrencilik yıllarında geçen ve doğaüstü gizemlerle dolu olan bir dedektif öyküsünü anlatacak.

    Dizide Wednesday, yeni ortaya çıkan medyumluk yeteneğinde ustalaşmaya çalışacak, kasabada dehşet saçan kanlı bir cinayet serisini önleyecek ve 25 yıl önce ebeveynlerinin karıştığı doğaüstü bir gizemi çözecek. Üstelik tüm bunları yaparken okulda kurduğu yeni ve karmakarışık ilişkilerde yolunu bulmaya çalışacak.

    Merakla beklenen Wednesday, 23 Kasım’da tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top