Hesabım
    The Boys 4. Sezona İlk Bakış: Firecracker ve Sister Sage

    The Boys'un yeni kahramanları Firecracker ve Sister Sage ile tanışın

    Görünen o ki Vought International'ın iki yeni çalışanı var. Amazon Prime Video'nun aykırı süper kahraman dizisi The Boys'un 4. sezonunda yer alacak iki yeni karakter olan Firecracker ve Sister Sage'in ilk görselleri yayınlandı. Sister Sage'i Susan Heyward canlandırırken, Valorie Curry de Firecracker olarak kadrodaki yerlerini aldılar.

    Amazon cephesi yeni karakterler hakkında herhangi bir açıklama yapmayacaklarını bildirdikleri için, izleyiciler şimdilik bu iki karakterin yayınlnan görsellerindeki kostümlerin detaylarına bakarak, fikir yürütmeye çalışıyorlar. The Boys 4. sezonun henüz ne zaman yayınlanacağı konusunda bir bilgi yok, ancak dizinin çekimlerinin Toronto'da devam ettiğini biliyoruz.

    The Boys'un baş yapımcılığını da üstlenen Garth Ennis ve Darick Robertson'ın çizgi romanlarından uyarlanan “The Boys”, baş yapımcı ve showrunner Eric Kripke tarafından geliştirildi. Kripke yürütücü yapımcı olarak Seth Rogen, Evan Goldberg, James Weaver, Neal H. Moritz, Pavun Shetty, Phil Sgriccia, Craig Rosenberg, Ken F. Levin, Jason Netter, Paul Grellong, David Reed, Meredith Glynn ve Michaela Starr ile birlikte çalışıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top