Hesabım
    Colin Farrell "The Penguin" Dizisini Anlattı

    Ünlü oyuncu dizinin hangi zaman dilimini anlatacağını açıkladı.

    HBO Max'in "The Penguin" dizisi, Matt Reeves imzalı ve Robert Pattinson başrollü "The Batman"in vizyona girmesinden hemen sonra, geçtiğimiz Mart ayında duyuruldu. Colin Farrell'in filmdeki rolünü yineleyeceği dizi hayranları sevindirse de o günden bugüne dizi hakkında çok fazla bilgi edinemedik. 

    Yeni filmi "The Banshees of Inisherin" için Collider ile bir röportaj gerçekleştiren Colin Farrell, dizi hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Dizinin konusu bilinmiyor ancak Farrell, hayranların neler bekleyebileceğine dair bazı ipuçları sundu. 

    İlk bölümün senaryosunu okuduğunu belirten aktör bunun The Penguin/Oswald Cobblepot karakteri kadar sıradışı ve etkileyici olduğunu söyledi. Ayrıca dizinin 6 ya da 8 bölüm süreceğini de belirtti. 

    Farrell, ExtraTV adlı YouTube kanalındaki bir başka röportajında ise dizinin, "The Batman"in bittiği andan yaklaşık bir hafta sonrasında başlayacağını, yani ilk bölümde hala sular altında olan bir Gotham göreceğimizi açıkladı. Oyuncunun sözlerine göre, ilk sahnede Carmine Falcone’un (John Turturro) ofisinde su sıçratarak yürüdüğünü göreceğiz. 

    Dizinin, Penguin'in kökenlerini ve filmde gördüğümüz güce nasıl ulaştığını, nasıl bir suç imparatoru haline geldiğini anlatması bekleniyor. "The Penguin" ilk duyurulduğunda "Scarface" benzeri bir hikaye olacağı belirtilmişti. Bu durumda, eğer dizinin konusu gerçekten anlatıldığı gibiyse flashbacklerle anlatılan bir hikaye göreceğimizi söyleyebiliriz. Çekimler 2023'ün ilk aylarında başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top