Hesabım
    Paddy Considine'den "House of the Dragon"a Duygusal Veda

    Dizide Kral Viserys'e hayat veren oyuncu bir veda masajı paylaştı...

    Sezon finali yapmasına sayılı günler kalan "House of the Dragon" dizisinde Kral Viserys'i canlandıran Paddy Considine ortaya koyduğu performans ile büyük beğeni topladı.

    Considine'in özellikle yayınlanan son bölüm olan 8. bölümdeki performansı yalnızca dizinin hayranlarını değil, eserin yaratıcısı George R.R. Martin'i de büyüledi. Kendi blogundaki bir yazıda, Considine'ın, kendisinin kitapta yazdığından çok daha gerçekçi ve güçlü bir karakter ortaya çıkardığını söyleyen Martin, aktörün Emmy ödülüne layık olduğunu belirtti. 

    Tüm dünyadan övgü mesajları alan Paddy Considine ise Instagram sayfasında yaptığı bir paylaşımla hem hayranlarına teşekkür etti hem de diziye veda etti. Considine, karakteri istediği gibi yorumlamasına izin verdikleri için yapımcılara teşekkür etti ve Viserys'i yorumlarken Sian Brooke'un Aemma karakterinden, Aemma ve Viserys aşkından çokça esinlendiğini belirtti. Considine'ın açıklamasının tamamı şu şekilde:

    "Nazik sözleriniz için teşekkür ederim. Tüm yorumları cevaplamam mümkün değil ancak onları okumadığımı sanmayın. Hayatımın geri kalanında benimle olacak bir sürü yeni arkadaş edindiğim inanılmaz bir maceraydı. Viserys'i istediğim gibi şekillendirme özgürlüğünü bana verdikleri için yapımcılara teşekkür etmek istiyorum. Bir karakteri hiç bu kadar sevmemiştim. Sadece birkaç günlüğüne sete gelen ancak mükemmel performansı ve işe bağlılığı ile karakterimin gidişatını değiştiren Sian Brooke'a (Aemma) sevgi ve saygılarımı sunmak istiyorum. Yarattığı etki son repliklerime kadar benimle kaldı. Benim için yapbozun eksik parçasını çözerek hikayemin tamamlanmasını sağladı. Aemma'nın öldüğü an Viserys de öldü. Bu bir aşk hikayesiydi. Yanımda taşıdığım sır buydu. Viserys, hastalığı ne kadar kötüye giderse gitsin tedavi talep etmedi. Acısını sessizce kabullendi ve sevgili karısına yaptıkları için kendisini asla affetmedi. Viserys bir hediyeydi. Beni bulduğu için çok onur duyuyorum. Şimdilik bu kadar."

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    PaddyConsidine (@paddy_considine)'in paylaştığı bir gönderi

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top