Hesabım
    Game of Thrones’tan Son Haberler

    Dizinin akılları karıştıran sezon finalinden sonra yeni duyumların ardı arkası kesilmiyor..

    Türkiye’de henüz resmi bir televizyon kanalında yayınlanmaya başlamamış olsa da, internet takipçilerinin yakından tanıdığı ve efsaneleşme yolunda hızla ilerleyen, HBO’nun son bombası Game of Thrones’tan 2. sezona dair haberler gelmeye devam ediyor.

    Geçtiğimiz hafta 2. sezon teaser videosu internete düşen diziden, bugün de yeni kadro haberleri gelmeye başladı. Cnbc-e ekranlarından takip ettiğimiz The Tudors'ın Anne Boleyn’i Natalie Dormer, Games of Thrones’un ikinci sezonunda, yani 2012 baharında diziye katılacak. 22 Temmuz’da gösterime girecek olan İlk Yenilmez: Kaptan Amerika (Captain America: The First Avenger) filminde Lorraine rolünde izleyeceğimiz 29 yaşındaki İngiliz oyuncunun, dizideki karakteri ise Renly Baratheon’a yakınlaşacak -sürprizbozan olmayalım ama belki de kendisiyle evlenecek- güzeller güzeli bir kadını olacak-mış.

    2. Sezon Teaser

    2. sezonun çekimleri önümüzdeki ay başlayacak dizinin 2.sezonun 2012 baharında yayına gireceğini düşününce bu kadro haberlerinin ve dedikodularının arkası daha çok gelecektir diyebiliriz. Umarız bu süreçte, mesela yeni yayın sezonu olan Eylül’de, yerli dizi kanallarımızdan birinde Game of Thrones’un yayını da başlar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top