Hesabım
    Medium’a Hoşça Kal Derken…

    CBS’nin 7 sezondur ilgiyle izlenen draması Ocak’taki Amerika finalinden sonra Türkiye ekranlarına da veda ediyor…

    Başladığı 2005 yılından bu yana sadık izleyici kitlesini orijinal hikâyeleriyle ekrana kitleyen dizi Medium, Ocak ayında yayınlanan 7. sezon finali ile ekranlara veda etmişti. Digiturk’un DizimaxMore kanalında bu ay içerisinde yayınlanacak son bölümleriyle bizim seyircimiz de Medium’a 'hoşça kal' diyor. Cinayete kurban gidip ölen kişilerin ruhlarıyla rüyalarında iletişime geçen bir kadının, Allison Dubois’in (Patricia Arquette) cinayet masası ekipleriyle iş birliği yaparak suçluların yakalanmasına yardım etmesi üzerine kurulu olan dizi, bu ilginç senaryosunu da gerçek bir hayat öyküsünden alıyor.

    Zira Allison Dubois sadece bir dizi kahramanı değil, gerçek hayatta var olan ve ruhlarla iletişme geçme yeteneğine sahip bir kadın. Dizinin ilham kaynağı ise, yapım danışmalığını da yürüten Dubois’in yazdığı "Don’t Kiss Them Good-Bye" adlı kitap. Dubois’in ilk kez 6 yaşında ölen büyükannesini görmesiyle başlayan bu enteresan yaşam öyküsü, dizinin iskeletiyle de pek çok paralellik taşıyor. Gerçek Allison Dubois’in de dizideki adaşı gibi 3 çocuğu var ve Jack adındaki kocasının mesleği de uzay mühendisliği.

    Dizinin final bölümünün set arkasının verildiği özel tanıtım videosunda hem oyuncular hem de dizinin yapımcısı 7 yıl boyunca çok özel anlar yaşadıklarını ve her ne kadar bir televizyon yapımı olsa da bu hikayelerin onları çok etkilediğini ifade ediyorlar. Allison’un hayatındaki en özel rollerden biri olduğunu ifade eden Arquette, ona veda etmenin ayrıca dokunaklı olduğunu da ekliyor. Videoda final bölümüne dair ufak ve dokunaklı ‘sürpriz bozanlar’ olduğunu da belirtelim…

    Medium Temmuz ayı boyunca her çarşamba akşamı saat 20.45'te Dizimaxmore ekranlarında...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top