Hesabım
    Star’dan Yeni Anne-Kız Öyküleri

    Anneler ile Kızları adlı yeni bir dram dizisi yakında başlıyor…

    Hem televizyonda hem sinemada anne-kız öykülerinin modası hiç geçmiyor. Star’da çekimleri devam eden ve önümüzdeki günlerde başlayacak olan yeni dizi Anneler ile Kızları da sosyolojik meselelerden beslenen kesişmeli öyküsü ile bu furyaya katılmış görünüyor.

    Başrollerini Ebru Özkan ve Feride Çetin’in paylaştığı yapımda, İstanbullu Defne ve Malatyalı Gülizar’ın kaderleri, farklı hayatları olan kadınların yaşadığı benzer sıkıntılar üzerinden kesişiyor. Leyla Karaloğlu ve Seval Bozkurt’un senaryosunu birlikte kaleme aldığı dizinin yapımcılığını NTC Medya üstlenirken, yönetmen koltuğuna Küçük Kadınlar dizisinden aşinası olduğumuz Hakan Arslan oturuyor. Oyuncu kadrosunda Levent Üzümcü, Şerif Sezer, Hüseyin Soysalan, Ali HürolSelda Özer ve Ozan Çobanoğlu gibi isimleri gördüğümüz dizi, farklı coğrafyalarda yaşasalar da kadınların ataerkil toplum yapısı içerisinde yaşadığı benzer sıkıntıları ve bu sıkıntılara karşı isyanlarını ele alıyor.

    Verdikleri röportajda hangi sosyal statüden gelirse gelsin kadın olmanın, kadın kimliği ile ayakta kalmanın toplum içerisinde önemli bir mücadele gerektirdiğini dile getiren oyuncular, ekranlarda uzun süredir kendi hayatının savaşını veren kadın hikayelerinin yer almadığını da ifade ediyorlar.

    Anneler ile Kızları’nın kadın kimliğini ajitasyona uğratmadan, yaşanmış ve yaşanan hikayelerin ekrana taşınacağı, uzun soluklu bir yapım olmasını umuyoruz…

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top