Hesabım
    "Eureka" 6. Sezon için Geri Adım

    Syfy karar değiştirdi.

    Eureka'da işler hayli karışık. 4. Sezonunun ilk bölümü 9 Temmuz 2010'da yayınlanan Eureka; halen 4. sezon bölümleriyle yayınlanıyor. Yani Eureka bu sezonu ancak bir buçuk yılda tamamlayabilecek. Ama bir yandan da yeni sezon haberleri gelip duruyordu uzun zamandır. 5. sezon için 13 bölümlük bir onay alan dizinin, 5. sezonunun da son sezon olmayabileceği yönünde açıklamalar vardı.

    Nitekim geçtiğimiz günlerde Syfy Eureka'ya 6. sezon için de onay verdi. Bu sezonun final sezonu olacağı ve sadece 6 bölümden oluşacağını bildirdi. Ama haberlerin ardı arkası kesilmedi, Eureka hayranları neye inanacaklarını şaşırdılar. Çünkü Syfy 6. sezon onay haberinin sadece 4 gün sonrasında, anlaşmayı iptal etti. 5. sezonun final sezonu olacağını, 6. sezon için ısmarladıkları 6 bölümün geçersiz olduğunu bildirdi.

    Yani son duruma göre, şu an halen 4. sezon bölümleri yayınlanmakta olan Eureka 12 bölümden oluşan 5. ve final sezonuyla 2012'de son kez ekrana gelecek. Aralık'ta yayınlanacak yılbaşı özel bölümüyle de beraber, toplam 13 bölümden oluşacak bir final sezonu bizi bekliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top