Hesabım
    Breaking Bad ve True Blood'a 5. Sezon Vizesi

    Breaking Bad ve True Blood önümüzdeki sezon da ekranda olacaklar...

    Breaking Bad ve True Blood, her ikisi de bir sonraki bölümünü merakla beklediğimiz, yeni sezonları öncesi gün saydığımız göz bebeği dizilerimiz. Breaking Bad; ocak, mart derken bu yıl temmuzda başlayarak yaz dönemi dizileri arasına girdi.

    Bir süredir, dizinin 5. sezonunun AMC'de yayınlanmayabileceği, diziyi alabilecek kanallar arsında FX'in adı geçtiği hakkında bazı söylentiler vardı. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz misali, dizi dünyasında dolaşan dedikoduların bir çoğu doğru çıkıyor. Bu seferki söylenti de, dolaylı bile olsa dizinin geleceği hakkında bazı endişeler taşınmasını doğruladı. Şöyle ki; Breaking Bad önümüzdeki yıl, 5. sezonuyla yine AMC ekranında olacak ama, bu dizinin maalesef son sezonu olacak. Dizinin 5. ve son sezonu 16 bölümden oluşacak. Bir kötü habere daha hazırsanız, son sezon bölümlerinin iki parçaya bölünebileceğini de söylemeden geçmeyelim.

    Bu nispeten kötü haberin ardından, True Blood'ın biraz gecikmeli de olsa beklendiği gibi; 5. sezon onayı aldığını müjdeleyerek, diziseverlerin belki biraz moralinizi düzeltebiliriz. Hatta dedikoduların bu kez doğru çıkmadığını, Alan Ball'un 5. sezonda da True Blood'la olacağını ekleyebiliriz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top