Hesabım
    'Filiz Akın' Yıllar Sonra Televizyonda

    Filiz Akın 22 yıl sonra ekrana dönüyor...

    Filiz Akın'ı televizyonda son görüşümüz; henüz reyting savaşlarının yaşanmadığı, tek tük dizilerin akşam ekranını süslediği bir dönemde, 80'li yılların sonlarında Trt'de yayınlanan, Geçmiş Bahar Mimozaları ile oldu.O günden bugüne yüzlerce dizi teklifi alan Filiz Akın, kimi içine sinmediği, kimi de kansere yakalandığı döneme denk geldiği için teklifleri reddetti. İstediği gibi bir film projesi de çıkmayınca iyice köşesine çekilen oyuncu, ekran orucunu bozmaya hazırlanıyor.

    22 yılın ardından, Gold Film'in yapımcılığını üstlendiği "Gün Akşam Oldu" isimli dizide Halil Ergün'ün eşi Saadet Hanım rolünü oynamayı kabul eden Filiz Akın, 5 çocuklu bir anneyi canlandıracak. Halil Ergün'ün yine bir aile babasını oynayacağı dramada ailenin çocuklarından üçünü; Mustafa Üstündağ, Nergis Öztürk ve Serhat Teoman oynayacak. Diğer iki oyuncu kadrosu için henüz arayışlar sürüyor.

    Senaryosunu Nuran Evren Şit ve Elif Usman'ın beraber yazdığı Gün Akşam Oldu'nun kayıtları yakında başlıyor. Dizi büyük ihtimalle, sonbahar sezonunda yayında olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top