Hesabım
    HBO Yeni Uyarlamalar Arifesinde

    Bu kez gözler The Corrections'a dikildi...

    HBO yeni bir uyarlamaya göz kırpıyor. Jonathan Franzen'in 2001 yılında basılan ödüllü kitabı "The Corrections", Türkçe'ye "Aile Sırları" olarak çevrilmiş; bir ailenin üzerinden insan varlığının sorunlarını ele alan başarılı bir kitap.

    Kendilerinden uzakta yaşayan üç çocukları olan bir anne ve baba, babanın hastalığı sebebiyle noel tatilinde herkesi eve toplamak isterler. Ama çocuklarının görünen hayatlarının altında aslında bambaşka şeyler vardır. Büyük oğulları işi gücü yerinde, üç çocuğu, güzel bir karısı olan şanslı bir adamdır ama depresyondadır. Ortanca çocukları, sistem karşıtı, senaryo yazarlığı yapan bir asi ruh, kızları ise üniversite eğitimini yarıda bırakarak evlenen ama daha sonra büyük bir aşçı olan biri. Hayatı iyi gibi dursa da, dokunsan yıkılır.

    The Corrections'ın diziye uyarlanması durumunda, muhtemelen karakter odaklı bir dizi bizi bekliyor olacak. Hatta baba rolü için bir aday bile var. Aslından adaydan ziyade, rolle bizzat kendisi ilgilenen usta aktör Anthony Hopkins.

    Yapımcılığını Scott Rudin'in üstleneceği dizinin, yönetmen koltuğunda Noah Baumbach yer alacak ve Baumbach ile Jonathan Franzen dizinin uyarlaması için birlikte çalışarak pilot bölümü hazırlayacaklar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top