Hesabım
    Yakında; Firar [VIDEO]

    Star'ın yeni dizisi Firar ekrana gelmeye hazırlanıyor...

    Elimizden geldiğince yeni yerli dizileri tanıtmaya çalışıyor, yaşanan gelişmelerden siz diziseverleri haberdar etmeye çalışıyoruz. Star'ın yakın zamanda yayına girmesi beklenen yeni dizisi Firar'dan bahsedelim istedik biraz.

    Hikayesi Mardin'de geçen Firar'ın başrollerinde; Caner Cindoruk, Ece Çeşmioğlu, İsmail Hacıoğlu ve Engin Şenkan var. Yani dizinin kadrosu, erkek oyuncularıyla göz dolduruyor. Mardin'in köklü aşiretlerinden Bahtiyanlar'dan Aziz Bahtiyan’ın ailesinden bile çok güvendiği biri vardır. Aziz Ağa'nın sağ kolu olan Nadir,  konağın müştemilatında karısı ve küçük oğlu ile beraber yaşamaktadır. Nadir, Aziz Ağa’sına sonsuz sadakat gösterir ve üzerinde de etkilidir. Bu sebepten de tüm Mardin çevresinde oda sayılıp, sevilir. Aziz Ağa'nın tek oğlu Civan Bahtiyan'ın aracılığı ile büyük bir kumar için şehre gelen Kudret ve kızkardeşi firarın da başıdır aynı zamanda.

    Ozan Yurdakul'un senaryosunu kaleme aldığı dizinin yönetmeni Cemal Şan. Geçtiğimiz sezon ekrana veda eden Hanımın Çiftliği'nde izlediğimiz Caner Cindoruk ve İsmail Hacıoğlu'nu izleyeceğimiz dizi sezonun beklenenlerinden.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top