Hesabım
    Syfy'dan Güzel Haberler

    Alphas, Being Human, Warehouse 13, Sanctuary...

    Syfy'dan güzel haberler var. Biraz şanssız başlayarak kanal kanal sürünen süper kahraman dizisi Alphas, sonunda Syfy'da yayınlanmaya başlamıştı. İlk sezonunu kazasız belasız atlatmak üzereyken; 2. sezonu için kanaldan onay aldı bile. Amerika Savunma Bakanlığı'nda görev yapan, süper güçlere sahip beş kişinin ve başlarındaki doktorun maceraları 13 bölümden oluşacak yeni bir sezonla devam edecek. Alphas, 2012 yazında 2. sezon bölümleriyle ekrana gelecek.

    Bunun dışında ilk olarak İngiliz versiyonu ile tanıştığımız ve bu vampir popülasyonunda dahi es geçilmeyen dizi Being Human'ın US versiyonu, 2. sezonuyla dönerken bir de sürprizle gelecek. Doğaüstü rollerin adamı, Supernatural'ın Lucifer'ı, Lost'un Jacob'ı, Being Human'ın akıl hocası, 300 yıllık vampir Mark Pellegrino diziye geri dönebilir. Peki ama nasıl demeye hiç gerek yok, doğaüstü dizilerin böyle şeylere hiç ihtiyacı yok. Her gidenin gittiği yer ölüm bile olsa, geri dönme hakkı saklı adeta. Aynı zamanda diziye vampir kontenjanından yeni bir isim de katılıyor. Dollhouse'dan hatırlayacağınız, son dönemde Hawaii Five-0 (2010)'da konuk oyun olarak yer alan Dichen Lachman, Being Human'ın 2. sezonunda yer alacak.

    Syfy'dan başlamışken; kanalın 4. sezonundaki dizisi Sanctuary'nin 7 Ekim'de yeni sezonuna başlayacağından ve Warehouse 13'in de, 13 bölümlük 4. sezon onayını aldığından bahsetmeden geçmek olmaz. Syfy cephesinde Eureka haricinde, işler gayet yolunda görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top