Hesabım
    Spartacus'ün Yıldızı Andy Whitfield Hayatını Kaybetti

    39 yaşındaki oyuncu dün hayatını kaybetti...

    Dizi dünyası bu sabaha kötü bir haberle başladı. Bir süredir kanserle savaştığını bildiğimiz Andy Whitfield'ın ölüm haberini aldık. Spartacus: Blood and Sand'le milyonları ekran başına toplayan 39 yaşındaki oyuncu, 1,5 senedir kanserle verdiği savaşı kaybetti.

    11 Eylül günü Sidney'de eşinin yanında vefat eden Whitfield, Spartacus'ün ilk sezonunun ardından yakalandığı lenf kanseri nedeniyle diziden ayrılmıştı. Daha sonra hastalığı bir kez yendiğini duyduğumuzda çok sevinmiş, oyuncunun setlere döneceği günü beklemiştik. Diziye bu sebeple bir prequel ile devam etme kararı alan Starz, 6 bölümlük ön hikayenin ardından, herkes gibi Whitfield'ın iyileşerek sete dönmesini bekliyordu. Ancak daha sonra Andy Whitfield'ın dizide yer almayacağının kesinleşmesi üzerine rolü oynayacak yeni bir isim seçildi.

    Uzun süredir Whitfiled cephesinden bir haber alamamamızın sebebi, meğer durumun vehametindenmiş. Kısa sürede kendine çok büyük bir hayran kitlesi yaratan Whitfield'ın ölümü başta ailesi, oyuncu çevresi ve hayranları olmak üzere herkesi derinden üzdü. Starz başkanı yaptığı açıklamada; "Meslektaşımızı ve arkadaşımızı kaybettiğimiz için derin üzüntü içerisindeyiz." dedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top