Hesabım
    Rookie Blue 2. Sezonuyla Ekrana Geliyor

    Rookie Blue Universal Channel ekranında..

    Orijinal bir polisiye hikaye olan Rookie Blue, beş çaylak polisin mesleklerindeki ilk senelerinin maceralarını anlatıyor. Karakterlerin iş ve özel hayatını ekrana getiren dizinin beş acemi polisi Andy McNally, Dov Epstein, Chris Diaz, Traci Nash ve Gail Peck eğitimlerinin ilk yedi ayında devriye gezdiler.

    Nasıl polis olunur, nasıl baskın yapılır, trafikte takip nasıl edilir, hepsinden önemlisi insanları nasıl güven de tutabiliriz sorularının yanıtlarını 1. sezondaki eğitimleri boyunca alan bu beş acemi polis, 2. sezonla beraber eğitimlerini tamamlamış olarak sokaklardalar. Artık daha deneyimliler ve daha ciddi işlerde göreve hazırlar. 2. sezonun teması olan "Az bilgi tehlikelidir" gerçeğinden yola çıkarak, bu işte iyi olmanın bir kısa yolu olmadığını keşfediyorlar.

    Bu beş acemi polisin 2. sezon maceraları, bu akşamdan itibaren ilk kez Universal Channel'da yayınlanmaya başlıyor. Rookie Blue 10 ekim ve takip eden her pazartesi 21'de ekrana gelecek. Universal Channel'ı HD ve standard görüntü kalitesiyle D-Smart üzerinden (kanal 17 ve 417), Teledünya’dan ise kanal 14 üzerinden izleyebilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top