Hesabım
    Ashley Judd ve Sean Bean 'Missing'de Buluşuyor

    Çekimlerinin bir kısmı İstanbul'da yapılan Missing'den ilk fotoğraflar...

    ABC'nin yeni dizisi Missing sinema dünyasının iki ünlü ismini buluşturuyor. Ashley Judd ve Sean Bean'in başrollerini paylaşacağı Missing'de eski bir CIA ajanı olan Becca Winstone'un oğlunun staj için gittiği İtalya'da kaybolması üzerine Avrupa'ya uzanan bir macera anlatılıyor.

    Bir kısım çekimleri İstanbul'da Sait Halim Paşa Yalısı, Ayasofya, Süleymaniye Camii, Kapalıçarşı ve Sultanahmet’te gerçekleşen Missing, 10 bölümlük ilk sezonuyla 2012 ara sezonda başlayacak. Yayın tarihi için henüz vakit olmasına rağmen dizinin ilk tanıtım fotoğrafları yayınlandı bile.

    Fotoğraf galerisi için tıklayınız...

    Sean Bean'in Game of Thrones'tan sonra yer alacağı dizide oynayacağı Paul karakteri aslında spoiler: ölü bir karakter. Yer aldığı tüm yapımlarda spoiler: bir şekilde ölen Sean Bean bu sefer kendini aşıyor ve diziye spoiler: direkt ölü olarak başlıyor. Dizinin sık sık yapacağı geri dönüşlerde izleyeceğimiz aktörün bu şanssızlığı nedir, biz de çözemedik.

    Anlayacağınız yine flashbacklerle örülü, bir gizem hikayesiyle karşı karşıyayız. Ancak bu kez hayli güçlü bir kadro da bu hikayeye eşlik ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top