Hesabım
    Mazi Kalbimde Yaradır Mazi Oldu

    Trt1'in dönem dizisi yolun sonuna geldi..

    Trt1'in geçen sezon yayınlamaya başladığı dönem dizisi Mazi Kalbimde Yaradır, bu sezona hayli sıkıntılarla başlamıştı. Normalde başlaması gereken tarihten 1,5 ay sonra yayınlanmaya başlayan dizinin önce yönetmeni, sonra senaristi değişti. Bununla da kalmadı, yayın günü iki hafta içinde iki kez değiştirildi, saatleriyle oynandı. E hal böyle olunca da, dizi kaçınılmaz olarak izleyici kaybetti ve yayından kaldırıldı.

    Tims Production'ın Trt1 için çektiği Mazi Kalbimde Yaradır haftaya 26. ve son bölümüyle ekrana gelecek. 26. bölüm için final diyorlar ama, bakmayın öyle dediklerine. Adı final, kendi normal bir bölüm olacak büyük ihtimalle.

    Oysa son zamanlarda yapılan dönem dizileri içinde, Mazi Kalbimde Yaradır'ın ayrı bir yeri vardı. Eski bir yeşilçam filmi izler gibi izliyorduk Müjgan ile Ferit'in imkansız aşkını. Ne olacağını bilsek de, naifliği yetiyordu. Ama televizyon dünyasına, izleyicisine, en çok da reyting denen olaya akıl sır erdirmek imkansız. Kısacası Türk televizyonlarından bir dizi daha maziye karıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top