Hesabım
    Bir Çocuk Sevdim'de Zaman Atlaması [VIDEO]

    12. bölümde dizinin seyri değişiyor..

    Kanal D'nin bu sezon yayına başlayan dizisi Bir Çocuk Sevdim, şimdilik istikrarını sürdürüyor. Çetin Tekindor, Bülent İnal ve Gülcan Arslan'ın başrolleri paylaştığı dizinin, bu hafta ekrana gelecek 12. bölümünde bir zaman atlaması yaşanacak ve dizi iki sene sonraya gidecek.

    Mine'nin evlilik haberiyle sarsılıp gittiği yurtdışından dönen Sinan, babasının işiyle ilgili yaşadığı sıkıntıları duyunca kendi işini kurmaya karar verir. Bir restaurantta keşfettiği aşçı Derin ile bir iş ortaklığı kurmak isterken, Derin ile birbirlerinden etkilenirler. Hala ilk aşkı Mine'yi aklından çıkaramayan Sinan'ın yaralarını Derin sarabilecek mi?

    Her şeyden habersiz Mine, Timur'la mutlu bir aile tablosu çizmektedir. Timur Mine'nin güvenini kazanmış ancak aynı evde iki yabancı gibi yaşamaktan bunalmıştır. Mine'nin içindeki hüzün ise hiçbir zaman bitmeyecektir. Babasının Mine'ye olan ilgisini artık kabullenemeyen Merve, bu işin ancak Mine'nin oğlu Hasan'ın gerçek babasını ortaya çıkarabilirse çözüleceğini düşünür.

    Dizinin 12. bölümü 2 Aralık Cuma akşamı 20'de Kanal D'de

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top