Hesabım
    Kuzey Güney'de Bu Hafta [VIDEO]

    Evlilik açığa çıktı..

    Kuzey Güney bu hafta 15. bölümüyle ekrana gelecek. Kıvanç Tatlıtuğ'un şimdiye kadarki en iyi performansını sergilediği dizide heyecan yükseliyor. Çarşamba akşamı 20'de ekrana gelen Kuzey Güney'de bu hafta Tekinoğlu Ailesi yine karışık..

    Yazının devamı 15. bölüm ile bilgiler içermektedir.

    Simay'ın amcasının Kuzey'in adresini bulması ve fırına gelmesiyle ortaya çıkan gizli evlilik yüzünden aile yine birbirine girer. Handan Hanım hemen tepkisini gösterir ve Kuzey'in artık savaşması gereken iki ayrı cephe vardır.

    Banu ve Güney yeni işleri için canla başla çalışırlarken, her yeni adımda Güney biraz daha kendine güvenen biri haline gelir. İkili hedeflerine adım adım yaklaşırken bu iş, ortak olan Kuzey'in de hayatında yer tutmaya başlar.

    Diğer taraftan gizli evliliğin ortaya çıkmasına rağmen Kuzey, Zeynep'e ilgi duymaya başlar ve bunu gizleyemez. Kuzey'deki değişikliğin farkına varan kişi, onu içten içe kıskanan Cemre'den başkası değildir. İçinde bulunduğu durum yüzünden işleri ağırdan alan Kuzey, Zeynep'ten beklemediği bir itiraf duyar. Ancak bu yakınlaşma bir sürprizle noktalanacaktır.

    Kuzey Güney

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top