Hesabım
    HBO'nun İptalleri

    Hung, How To Make It In America, Bored to Death iptal, Enlightened yola devam ediyor..

    Dün akşam dizi dünyası adına kötü haberler aldık. Ulusal kanalların bir çırpıda birkaç diziyi harcamalarına alışığız da, HBO gibi bir kanalın aynı anda üç dizisini birden iptal etmesi biz dizi severleri hem üzdü, hem şaşırttı.

    HBO dün akşam yaptığı açıklamayla 3. sezonları yayınlanan Hung ve Bored To Death ile 2. sezonu yayınlanan How to make it in America'yı iptal ettiğini açıkladı. Tabii öncesinde iyi bir haber de verdi ama maalesef Enlightened'ın ikinci sezon onayı aldığı haberi, iptallerin yanında gölgede kaldı.

    İlk sezonunda tekrarlar ve diğer platformlar dahil, ortalama 1,5 milyon izleyici sayısına ulaşabilen Enlightened'ın ikinci sezon onayı almasında; hem dizinin hem de başrol oyuncusu Laura Dern'in Altın Küre'ye aday gösterilmesinin payının büyük olduğu gayet açık.

    Üç dizisine veda eden HBO, 2012 itibariyle izleyicilerini yeni serileriyle tanıştıracak. At yarışı dünyasının perde arkasını anlatacak olan başrolünde Dustin Hoffman'ın oynadığı Luck, Julia Louis-Dreyfus ile politik komedi Veep, Judd Apatow'un yapımcılığında Girls ve henüz adı belli olmayan Aaron Sorkin projesi yeni yılda ekrana gelecek HBO'nun yenilerinden.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top