Hesabım
    Star'dan Yeni Yılda İki Yeni Dizi [VIDEO]

    Kalbim 4 Mevsim ve Koyu Kırmızı..

    Yeni yıla iki yeni diziyle merhaba diyecek olan Star, dizilerini görücüye çıkarttı. Bir süredir adını ve oyuncularının isimlerini duyduğumuz iki yeni dizinin fragmanları yayınlandı. Kalbim 4 Mevsim ve Koyu Kırmızı 2012'de Star'da başlayacak iki yeni dizi.

    Dizilerin ilki adı önce Saadet Sofrası, sonra Cezm-i Alem olarak duyurulan ama son olarak değişen adıyla Kalbim 4 Mevsim. Başrollerinde Bülent Emin Yarar, Ayça Varlıer ve Merve Oflaz'ın yer aldığı Kalbim 4 Mevsim bir babanın çocukları için verdiği yaşam mücadelesini ekrana getirecek.

    Kalbim 4 Mevsim

    Diğer yeni dizi Koyu Kırmızı ise; başrollerinde Özgü Namal ve Ozan Güven'in yer aldığı dram ağırlıklı bir aşk hikayesi. Hayatını hasta kardeşine adayan bir öğretmenin hikayesinin anlatıldığı Koyu Kırmızı'nın yönetmenliğini Atıl ve Ulaş İnaç kardeşler yapıyor.

    Koyu Kırmızı

    Bu arada 30 Aralık akşamı veda edecek olan Papatyam ile birlikte başrollerinde Ahu Türkpençe ve Başak Köklükaya'nın yer aldığı Tek Başımıza'nın da yayından kaldırıldığı haberi geldi. Bu yıl yayına başlayan birçok dizisini yıl bile bitmeden yayından kaldıran Star, bakalım yeni dizilerine ne kadar şans tanıyacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top