Hesabım
    Hot in Cleveland 4. Sezon Onayını Aldı

    Macera devam edecek..

    Tv Land'in en sevilen dizilerinden biri olan ve geçtiğimiz günlerdeki dağıtılan People's Choice Ödülleri'nde En Sevilen Komedi Dizisi ünvanını alan Hot in Cleveland, kanal tarafından 4. sezon onayını aldı. Los Angeles'lı üç kadının Cleveland'deki komik maceralarını anlatan The Golden Girls'ün Rose'u Betty White'ı da izleme şansı bulduğumuz dizi yoluna devam edecek.

    Eşinden yeni boşanan yazar Melanie, Hollywood yıldızlarının güzellik uzmanı olduğunu söyleyen Joy ve neredeyse 30 yıldır rol aldığı pembe dizinin bitmesiyle boşluğa düşen ve ne yapacağını bilemeyen 2. sınıf bir oyuncu olan Victoria Los Angeles'tan Paris'e giderlerken uçakları acil iniş yapmak zorunda kalıp Cleveland'e iner. Bu talihsizliğe sinirlenen kadınlar Cleveland'in aslında tam da olmak istedikleri yer olduğunu fark ettiklerinde bir süre için burada kalmaya karar verirler ve komedi başlar.

    17 Ocak'ta 90. yaş gününü kutlayacak olan Betty White ile beraber dizide yer alan diğer oyuncular; Valerie Bertinelli, Jane Leeves ve Wendie Malick.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top