Hesabım
    Kuzey Güney'de Bu Hafta [VIDEO]

    Kuzey Güney 23. bölüm fragman ve özeti..

    Kuzey Güney 23. bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanırken, biz izleyiciler de merak içindeyiz. Kuzey, Simay'ı Sümer ile birlikte görecek mi? Sinanerler ve Tekinoğlular'ın karşılaşması nasıl bir atmosferde gerçekleşecek?

    Yazının devamı 23. bölüm ile ilgili bilgiler içermektedir..

    Kuzey'in Simay'ı Sümer ile beraber gördüğü ve deliye döndüğü o anda yaşanabilecek olaylar, Ali'yi ani ve kritik bir karar almaya zorlar. Sümer ile olan ilişkisi ortaya çıkan Simay'ın artık kaçacak yer kalmamıştır. Bu yüzden son çare, tüm kozlarını oynar.

    Sinanerler'deki tanışma yemeği Barış'ın hamleleri ve gecenin finalinde evlilik sözleşmesinin gündeme gelmesiyle, çok gergin bir havaya bürünür. Ve Güney bu gecenin ardından bir kumar oynamaya karar vererek, Banu'ya ondan ayrılmak istediğini söyler. Banu'nun hassas durumu bunu kaldıramaz ve hıncını ailesinden çıkarır. Güney bilmeden doğru hamleyi yapmıştır.

    Kuzey'in artık tüm bu saçmalıklardan uzak yeni bir hayata başlamasını isteyen Ali, onu beladan uzak tutmak için her yolu dener, ancak Sümer ile karşı karşıya gelmesini engelleyemeyecektir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top