Hesabım
    Yakında: Awake [VIDEO]

    İlk yedi dakikanın yer aldığı özel video..

    NBC'nin yaz başından beri tanıtımını yaptığı Awake, çok yakında ekranda olacak. Konusu itibariyle hayli umut vaat eden dizinin başrolünde Harry Potter serisinden hatırlayabileceğiniz Jason Isaacs var. Kuantum mekaniğinin yorumlarından biri olan Çoğul Dünyalar'ı kendine fon yapan Awake, 1 Mart'ta yayında olacak.

    Peki ne anlatıyor bu Awake? Dedektif Michael Britten, eşi Hannah ve oğlu Rex ile birlikte bir trafik kazası geçirir. Kazanın ardından gözünü hastanede açan Michael, kendini iki farklı gerçeklik arasında gidip gelirken bulur. Bu iki farklı hayatın birinde eşi Hannah, diğerinde ise oğlu Rex ölmüştür. Bu iki dünya arasında gidip gelen ve bir türlü birini tercih edemeyen Michael, annesini kaybeden bir çocuk ve oğlunu kaybeden bir anneyle baş etmeye çalışırken bu iki gerçeklik arasında da bazı bağlantılar fark eder. Artık istese de istemese de, bağlantıları çözmek adına iki dünya arasında gidip gelecektir.

    Pilot bölümü izleyen basın tarafından Critics Choice Television Awards En Heyecan Verici Yeni Dizi kategorisindeki sekiz yapımdan biri olarak seçilen Awake, NBC gibi bir kanalda yayınlanmasına rağmen, şansı hakediyor. Dizinin uzun bir tanıtım fragmanı ve pilot bölümün ilk 7 dakikasını içeren bir videosu yayınlandı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top