Hesabım
    Show Tv'nin Yeni Dizileri Ne Zaman Başlıyor?

    Mart ile birlikte yeni diziler de başlıyor..

    Show Tv bitirdiği dizilerinin yerine yenilerini koymaya hazırlanıyor. Mart ile beraber 3 yeni dizisini başlatacak olan Show Tv, dizilerin başlangıç tarihlerini açıkladı. Suskunlar, Eve Düşen Yıldırım ve Ha Babam Uzay, Mart'ta ekrana merhaba diyecek yapımlar arasında.

    Murat Yıldırım, Aslı Enver ve Sarp Akkaya'nın başrollerini paylaştığı Suskunlar, 1 Mart Perşembe akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek. Senaryosunu Pınar Bulut'un kaleme aldığı Suskunlar'ın yönetmenliğini Umur Turagay ve Çağatay Tosun üstleniyor.

    Bir sonraki hafta, 9 Mart Cuma akşamı ise Eve Düşen Yıldırım ekrana merhaba diyecek. Adını Feriha Koydum'un ardından 22.30'da ekrana gelecek olan dizinin başrollerinde; Gizem Karaca, Murat Han ve Seda Akman yer alıyorlar.

    Son olarak 14 Mart'ta başlayacak olan dizi ise, şimdiden tartışmaların hedefi olan Ha Babam Uzay. İsmi sebebiyle Ertem Eğilmez'in oğlu Ferdi Egilmez tepki gösterirken, dizinin senaristi ve yönetmeni Tayfun Güneyer ise "ha babam" tabirinin kimsenin tekelinde olmadığı, dizinin adının "durmadan uzay" anlamını taşıdığı iddiasıyla kendilerini savundu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top