Hesabım
    TNT'den Yaz Takvimi

    Dallas, Rizzoli and Isles, Franklin and Bash, Falling Skies, The Closer, Perception, Leverage, Major Crimes..

    TNT 2012 Yaz Takvimini açıkladı. Hangi diziler ne zaman başlıyor, hangisi ne zaman ekrana geri dönüyor? 5 geri dönen diziyle beraber 3 de yeni dizinin başlayacağı yaz takvimi şöyle;

    5 Haziran'da Rizzoli & Isles 10 bölümlük 3. sezonuyla dönerken, Franklin & Bash 2. sezonuyla ekrana dönmüş olacak. İki dizi aynı akşam, arka arkaya ekrana gelecek.

    13 Haziran'da Dallas başlıyor. İki saatlik ilk bölümüyle ekrana gelecek olan dizi; Larry Hagman, Patrick Duffy ve Linda Gray'i ekrana getirirken, Josh Henderson ve Jesse Metcalfe ile, bizi yeni jenerasyon Ewing'lerle de tanışıtıracak.

    17 Haziran'da Falling Skies 2. sezonu ile dönerken, The Closer 7. sezonunun son 6 bölümüyle 9 Temmuz'da dönecek.. Aynı gün başlayacak bir başka dizi ise kanalın yeni suç draması Perception.

    15 Temmuz izleyicileri Leverage ile buluştururken, 13 Ağustos yeni dizi Major Crimes'ı ekrana taşıyacak. The Closer'ın ardından başlayacak olan dizi, onun spinoffu. The Closer'da "Major Crimes Division" Brenda Johnson'ın yönettiği birimin adıydı. Bu birimde yaşananları konu edecek dizinin başrolünde izleyeceğimiz isim ise Sharon Raydor rolü ile Mary Mcdonnell.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top