Hesabım
    Twitter'ın Etiketleri Tüm Dizileri Sardı

    Bir Zamanlar Osmanlı, Suskunlar, Kuzey Güney ve Yalan Dünya geçen haftanın en çok konuşulanları..

    Son zamanların en popüler akımlarından biri, televizyon programlarında, özellikle de dizilerde yayınlanan twitter etiketleri. Televizyonun tek taraflı olarak izlendiği günler geride kaldı. Artık internet, özellikle de twitter sayesinde, herkesin o anda izlediği şey hakkındaki fikirlerinden anında haberdar olabilirsiniz.

    Medya Takip Merkezi'nin 19-25 Mart haftasında yaptığı araştırmaya göre, geçen haftanın etiket kullanımlarıyla öne çıkan dizileri; Bir Zamanlar Osmanlı, Suskunlar, Kuzey Güney ve Yalan Dünya olurken, Disko Kralı da en çok konuşulan programlardan biri oldu.

    MTM'in verilerine göre; Bir Zamanlar Osmanlı kendi adını taşıyan #birzamanlarosmanlı etiketi sayesinde, yayınlandığı 19 Mart akşamı ve 20 Mart günü, twitter’da toplamda 700’e yakın iletiye konu oldu. “Suskunlar” ise, yayınladığı etikette farklı bir yol izleyerek #benimbabam ile hem o bölümün konusuna hem de kendi dizisine gönderme yapan iletilere konu olmayı başardı. Dizi, yayınlandığı gece ve ertesi gün boyunca 1.093 iletide yer aldı.

    Kuzey Güney'in geçen haftaki bölümünde, Kuzey’in tabuta girmesi izlenme rekorları kırarken, yayınlanan #ölmeküzereolsam etiketi de twitter’da 1.137 kez konuşuldu. Geçtiğimiz hafta, #çapkınlığıntemelprensibi ile bölümdeki çapkınlık konusuna ilgi çeken Yalan Dünya da, twitter’da 1.201 kez paylaşıldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top