Hesabım
    "Bir Bu Eksikti" İptal Edildi

    Müjde Ar'ın başrolünde oynayacağı dizi rafa kalktı..

    Yakında Star'da başlayacağı duyurulan, başrolünde Müjde Ar'ın yer alacağı "Bir Bu Eksikti" isimli durum komedisi, yapım şirketi Limon Yapım tarafından şimdilik rafa kaldırıldı. Peşpeşe yaşanan aksilikler sonucunda alınan karar, dizide yer alacak oyuncuların hayranlarını üzdü.

    Öncelikle, Müjde Ar'ın senaryo konusunda çok hassas olması sebebiyle, diziyi Barış Pirhasan yazmaya başladı. Çekimleri birkaç hafta önce başlayan dizinin dekorlarında yaşanan problemler, oyuncuları diziden soğuttu. Sette yaşanan aksilikler üzerine Dolunay Soysert ile Ezgi Mola kadrodan ayrıldılar. Müjde Ar'ın da projenin bir türlü rayına oturmamasından şikayetçi olması sebebiyle, sonunda dizinin iptaline karar verildi.

    Yukarıda saydıklarımız yapımcı firmanın dizinin iptaline sebep olarak gösterdikleri, bir de kulislerde konuşulanlar var. Söylentilere göre; dizinin bitişinin tek sebebi Müjde Ar'ın setteki kaprisleri ile genç oyunculara yaka silktirmesi.

    Dört kuşaktan farklı kadının hikayelerinin anlatılacağı dizide, Ayten Gökçer de Müjde Ar'ın annesi olarak rol alacaktı. Gökçer rahatsızlığına rağmen sete devam ederken, Soysert ve Mola projeye veda ettiler.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top