Hesabım
    "Don't Trust the B---- in Apt 23" Ailelerin Hedefinde

    Ebeveyn Televizyon Konseyi diziden rahatsız..

    ABC'nin yeni komedilerinden Don't Trust The B---- in Apartment 23, Ebeveyn Televizyon Konseyi'nin (Parents Television Council) hedefinde. Krysten Ritter, Dreama Walker ve James Van Der Beek'in başrolleri paylaştığı dizi güvendiği eğitimi ile Newyork'a taşınan taşralı bir genç kızın iş hayallerinin suya düşmesiyle, kendisini uyanık mı uyanık, tam bir parti kızı olan Chloe'nin ev arkadaşı olarak bulmasıyla başlıyor.

    James Van Der Beek'in kendisini oynadığı Don't Trust the B---- in Apt 23 "Ebeveyn Televizyon Konseyi" tarafından hedonist (yaşam amacının zevk almak ve mutluluktan ibaret olduğunu savunan dünya görüşü) ve seksist, aynı zamanda alkol ve ilaç kullanımına özendirici olarak nitelendirildi.

    Özellikle bir bölümünde, Krysten Ritter tarafından oynanan Chloe karakterinin, 13 yaşındaki bir çocuğa içki içirip onu sarhoş ettiği sahneyle tepki çeken dizinin, günümüz tv şartlarına göre bile sınırı aştığı düşünülüyor. Dizinin adının bile oldukça rahatsız edici ve saygısızca olduğunu dile getiren konsey, reklamverenler olan AT&T ve Volkswagen'e diziyi boykot etme çağrısı yaptı.

    Bakalım önümüzdeki günlerde Chloe, 23 numaralı dairede oturmaya devam edebilecek mi?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top