Hesabım
    Tomris Giritlioğlu'ndan Yeni Projeler

    Kayıp Şehir, Üç İstanbul..

    Hatırla Sevgili, Kırık Kanatlar, Bu Kalp Seni Unutur mu? gibi birçok dizi projesinin mimarı olan Tomris Giritlioğlu yeni projelerinin müjdesini verdi. Beren Saat ve Tuba Büyüküstün gibi isimleri dizi sektörüne kazandıran Giritlioğlu, yeni projelerinin başrollerinde yine yeni yeteneklere yer vereceğini açıkladı.

    İkisi bu yıl gerçekleşecek projelerin ilki, şimdilik "Kayıp Şehir" ismini taşıyor. Türkiye'nin son on yıldaki değişimini anlatacak olan dizi, aslında bir göç hikayesi. Karadeniz'de yaşanan bir toprak kayması sonucu, İstanbul'a taşınmak zorunda kalan bir ailenin hikayesini anlatacak olan Kayıp Şehir'in dışında, bir de romantik komedi projesi olan Giritlioğlu, önümüzdeki dönemlerde de Mithat Cemal Kuntay'ın 1938 yılında yayımlanan tarihi romanı Üç İstanbul'u televizyona uyarlamayı düşünüyor.

    Abdülhamit'in istibdat döneminde başlayıp, Ankara Hükümeti'nin kurulduğu yıllarda son bulan romanın tv'ye uyarlanması, dönem dizilerinde başarılı işler çıkan Tomris Giritlioğlu imzasını taşıması sebebiyle merakla beklenen yapımlardan biri olabilir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top