Hesabım
    Touch'tan Global Bağlar Yarışması

    Sezon finalinde çektiğiniz bir fotoğrafı görmek ister misiniz?

    Yayınlandığı tüm ülkelerde hemen hemen eş zamanlı olarak ekrana gelen Touch, ülkemizde de Amerika'daki yayınının ertesi günü Foxlife'ta ekrana geliyor. Kiefer Sutherland'in 24'un ardından inanarak yer aldığı Touch, dizi severlerin de beğenisini kazanan bir yapım. Touch global lansmanların ardından, şimdide bir yarışma ile gündemde.

    Facebook üzerinden katılabileceğiniz yarışma, çektiğiniz video veya fotoğrafı, kazanmanız halinde dizinin sezon finalinde ya da New York'taki Times Meydan'ında görmenizi sağlıyor.

    Peki yarışmaya nasıl katılacaksınız? Verilen konulardan birini seçecek ve o konu hakkında ya özgün bir video hazırlayacak ya da fotoğraf çekip göndereceksiniz. Yarışmaya katılabileceğiniz konular ise şöyle sıralanmış; kader, cesaret, mucizeler, güven, aile, bağlantılar, yeniden yapılan bağlantılar, benlik ve geleceğe dair tahminler.

    Fotoğraf ve videolarınızı, Touch'ın resmi facebook sayfası üzerinde hazırladığı yarışma bölümünden gönderebilirsiniz. Touch 31 Mayıs akşamı iki bölümlük sezon finaliyle ve kimbilir belki de sizin çektiğiniz bir fotoğraf karesiyle beraber ekrana gelecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top