Hesabım
    ABC'den İptal ve Devam Kararları ile Yeni Siparişler

    GCB, Pan Am, Missing ve The River iptal..

    Haftasonu, hemen hemen tüm kanallar dizilerinin akibetleri hakkında verdikleri kararları duyurdular. Onlardan biri de ABC'di. ABC altı dizisine yeni sezon onayını verirken, dördünü de iptal ettiğini açıkladı. Onay alan diziler; Scandal, Private Practice, Body Of Proof, Happy Endings ve Don't Trust The B---- in Apartment 23 olarak sıralanırken, GCB, Pan Am, Missing ve The River da iptal edilenler oldu.

    Private Practice büyük ihtimalle altıncı ve son sezonuyla 13 bölüm halinde ekrana gelecekken, Body of Proof 3. sezonuyla önümüzdeki yıl da yayında olacak. Bu ikisinin dışında kanalın yenilerinden olan Scandal, Last Man Standing ve Don't Trust the B—- in Apartment 23 ise 2. sezonları ile yayınlanacaklar.

    ABC, iptal ve onay alan dizilerin yanısıra önümüzdeki sezon siparişlerinin bazılarını da açıkladı. The Neighbors, Family Tools, Nashville, Red Widow, Zero Hour, How To Live With Your Parents For The Rest of Your Life, 666 Park Avenue, The Last Resort ve Malibu Country ABC'nin yeni sezon için sipariş ettiği diziler oldu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top