Hesabım
    Acayip Hikayeler'de Haftanın Hikayesi; Kontrolsüz [VIDEO]

    7. bölüm 25 Mayıs Cuma gece yarısında..

    Galip Tekin'in öykülerinden uyarlanan Acayip Hikayeler bu cuma 7. bölümü ile ekrana gelecek. Kontrolsüz adını taşıyan bölümün başrol oyuncusu İdil Fırat. Bu geceki bölümün bir diğer özelliği ise, Galip Tekin'in bizzat kendisinin küçük bir rolü olduğu.

    Bu haftaki bölüm, Misfits izleyenlerin hatırlayabileceği, yetenek transferleri üzerine kurulu. Normal şartlar altında devlet denetiminde yapılan yetenek transferlerine parası yetmeyen insanları ve yeteneğini satmak zorunda kalan çaresizleri bir araya getiren yetenek pazarlamacası Levent, Turgut'un oğluna müzik yeteneği satar. Cenk kısa sürede başarılı bir piyanist olur ama, aldıkları yeteneğin yan etkilerini hesaba katmazlar. Cenk fiziksel olarak bir çocuk görünümünde olsa da, arzuları bir yetişkininkilerdir.

    Diğer taraftan genç ve güzel bir polis olan Melisa, kontrolsüz yapılan yetenek transferleri yüzünden, şehirde gitgide artan cinayetleri çözmenin peşindedir. Yardımcısı Enis ile olayları araştırırken bir seri katil ortaya çıkar. Ancak bu olay, bir kopya cinayet olayıdır.

    "Hiç kimse kendisinden daha yetenekli birisini istemez.

    Ne sanatçılar, ne de seri katiller.."

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top