Hesabım
    Spartacus'ün Gelecek Sezonu Final Sezonu Olacak!

    Final sezonunun adı konuldu; "War of the Damned"

    Spartacus önümüzdeki yıl ocak ayında yayınlanmaya başlayacak olan (prequel olan Gods of the Arena'yı saymazsak) 3. sezonuyla ekrana veda edecek. Starz'ın bugün itibariyle duyurduğu bu bilgi, Spartacus hayranlarını hayli şaşırttı.

    Dizinin yaratıcısı Steven S. DeKnight, izleyicilere kalan bölümlerin oldukça şaşırtıcı ve çarpıcı olacağının sözünü verdi ve dizinin final sezonunun adı da bu arada duyuruldu. Spartacus'ün final sezonunun adı; "War of the Damned" olarak açıklandı. Steven S. DeKnight ayrıca; önümüzdeki sezonun şimdiye kadar denenenden daha cesur olacağını da sözlerine ekledi. Spartacus'ünbaşından beri zorlu bir yapım olduğunu söyleyen DeKnight, Starz'a bu açıdan minnettar olduğunu; eğer dizi başka bir kanalda yayınlansaydı, başrol oyuncusunun rahatsızlanması ve üzücü ölümünün ardından yüksek ihtimalle iptal olacağını ancak Starz'ın gerek izleyiciye, gerek ise Andy'ye karşı kendilerini borçlu hissederek, diziyi devam ettirme kararı aldıklarını söyledi.

    İlk sezonuyla tam bir fenomen haline gelen, ancak 1. sezonun ardından başrol oyuncusu Andy Whitfield'a koyulan kanser teşhisi ile seriye ara verilerek, prequeli Spartacus: Gods of the Arena ile devam eden dizi, ikinci sezona Whitfield'ın ölümünün ardından, başrol oyuncusunun Liam McIntyre olması ile başlamıştı.

    Blood and Sand ile başlayan macera, Gods of the Arena ile geçmişe dönerken, Vengeance ile kaldığı yerden devam etmişti, önümüzdeki yıl ise, Spartacus'ün final sezonu "War of The Damned" adı altında Spartacus ve Marcus Crassus arasındaki savaşla geçecek..

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top