Hesabım
    Law&Order: UK Universal Channel'da

    Bu akşamdan itibaren her perşembe 21.00'de Universal Channel'da..

    Yayınlanmaya başladığı 90'lı yıllardan beri, izleyicileri ekran başına bağlayan Law & Order serisi, televizyon tarihinin en uzun süreli yayınlanan ikinci dizisi. Ve bu kez İngiltere'de. Serinin Birleşik Krallık versiyonu Law & Order: UK, başka bir ülkede başka bir aksanla ve yepyeni olaylarla ekrana gelecek.

    Londra'da bir grup dedektif ve savcının olayları çözmek, suçluları adalete teslim etmek için verdikleri mücadeleye bu kez başka karakterlerin gözünden tanık olacağız. Çözülmesi zor olayların peşindeki dedektiflerin maceralarını izleyeceğimiz Law&Ordar: UK'ın ilerleyen bölümlerinden birinde Londra'daki bir Türk derneğine yapılan saldırının yer aldığı bölüm, sezonun en ilgi çekici bölümlerinden biri..

    Law&Order: UK 7 Haziran Perşembe akşamından itibaren Universal Channel'da yayınlanmaya başlıyor. Her Perşembe saat 21.00'de yayınlanacak dizi Universal Channel'da, Universal Cahnnel'ı ise HD ve standard görüntü kalitesiyle D-Smart üzerinden (kanal 17 ve 417), Teledünya’dan ise kanal 14 üzerinden izleyebilirsiniz..

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top