Hesabım
    Arrow, Beauty and the Beast ve Emily Owens M.D.'den Uzun Fragmanlar!

    Sonbaharın dizileri..

    Daha ziyade genç bir izleyici kitlesi bulunan CW, önümüzdeki sezon ekrana gelecek dizilerini tanıttı. Onlardan ilk üçü; yeni bir süper kahraman dizisi olan Arrow, bir medikal drama olan Emily Owens, M.D. ve Güzel ve Çirkin'in uyarlaması olan Beauty and The Beast. Dizilere ait şimdiye kadar paylaşılan teaser ve fragmanlara ilaveten, süreleri 5 dakikayı bulan uzun ön izlemeler de paylaşıldı.

    5 yıldır kayıp olan, hatta ölü olarak bilinen Milyarder playboy Oliver Queen geçirdiği bir deniz kazasının ardından beş yıl boyunca bulunamayınca, öldü zannedilir. Ancak Oliver o beş seneyi tropik bir adada geçirmiştir. Bulunduktan sonra evine dönen Oliver, yaşadıkları yüzünden çok değişmiştir. DÖnüştüğü bu insanı diğerlerinden saklamaya çalışırken, Arrow kişiliğini yaratır ve günahlarından arınmak için suçlularla mücadeleye başlar.

    Emily Owens M.D. ise adı ilk olarak First Cut olarak duyurulan bir medikal drama. Mamie Gummer'ın başrolde olduğu drama bir hastane ortamında geçiyor.

    Son olarak bir yeniden yapım olan Beauty and The Beast'ten bahsedelim. Aslında hepimizin bildiği bir hikaye; Güzel ve Çirkin. Cinayet masası dedektifi Catherine Chandler ve Doktor Vincent Keller'ın gizemli aşkları.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top