Hesabım
    Pazar'ın Getirdikleri (True Blood, Mad Men, Behzat Ç.)

    True Blood bu akşam başlıyor, Mad Men sezona veda ediyor..

    10 Haziran Pazar, hayli heyecanlı bir akşam. True Blood 5. sezonuyla geri dönerken, Mad Men ve Veep sezona veda ediyor. Behzat Ç.'de heyecan dorukta, tam gece yarısında ise Acayip Hikayeler ile gerilimli anlar var. Pazarın getirdiği dizilere şöyle bir göz atalım o zaman..

    True Blood (HBO): 5. sezon prömiyeri.. Sookie ve Lafayette Tara'nın vurulmasının ardından birbirlerine giriyor. Bill ve Eric Vampir Otoritesi'ni ziyaret ediyor, içlerinden biri ise Eric'in geçmişinden biri.

    The Killing (AMC): 2 bölümden oluşacak sezon finalinin ilk bölümü bu gece yayınlanacak. Rosie Larsen'ın katilinin ortaya çıkmasına çok az kaldı..

    Mad Men (AMC): 5. sezonun finali! Herkes için fırsatlar kol geziyor. Pete trende bir yabancıyla tanışıyor..

    Veep (HBO): İlk sezonu bu akşam kapatacak olan beyazsaray komedisi, ikinci sezon onayını şimdiden adı bile..

    Behzat Ç. (Star): 68. bölümüyle ekrana gelecek olan Behzat Ç.'de Ercüment Çözer yeniden yüzünü gösteriyor. Savcı Esra tehlikede..

    Acayip Hikayeler (Star): Bu haftaki bölümün adı Rakkase.. Güzellik kimilerine göre lanetlidir, mühim olan sebebini keşfetmektir..

    Bu akşamın diğer dizileri ise; The Glades (A&E), Nurse Jackie (Showtime), Longmire (A&E), Umutsuz  Ev Kadınları (Kanal D)

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top