Hesabım
    Yahşi Cazibe'nin Beklenmedik Finali

    Gani Müjde, şok eden finalle ilgili açıklamada bulundu..

    Hafta sonu 92. bölümüyle ekrana veda eden Yahşi Cazibe, beklenmedik finaliyle herkesi şoka uğrattı. Final bölümünde yer almayan Cazibe karakteri, kötü bir insan olarak lanse edilip, Kemal'in mutlu sona Simge ile varması, tepkilere neden olurken, finale özellikle Azeri izleyiciler tepki gösterdi. Dizinin yazar ve yönetmeni Gani Müjde ise, bu zoraki finalin altında yatan haklı sebebi açıkladı.

    Madalyonun diğer yüzü, Gani Müjde'yi haklı çıkarmıyor değil. Zira, Yahşi Cazibe'nin finali için; Kemal ve Cazibe'nin bir çocuk sahibi olmalarını planlayan Müjde, Cazibe karakterini oynayan Aslıhan Gürbüz'ün son bölüm çekimlerine katılmayacağını bildirmesi üzerine, mevcut oyuncularla mutlu bir son yazması gerektiğini belirtirken, bunu yaparken mantıken Kemal'in Simge'yi seçmesi için büyük hayal kırklığı yaşaması gerekiyordu ve bunun yolu da ihanetten geçiyordu açıklamasını yapmış.

    Cazibe'yi istemeden de olsa kötü bir karakter olarak çizmek zorunda kaldığını sözlerine ekleyen Gani Müjde, Azeriler'in final için gösterdikleri tepkisiyi de yersiz bularak, "92 bölümdür yerden yerden vurduğum Simge karakteri de bir Türk kızı, yapılan gereksiz bir alınganlık." dedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top