Hesabım
    Adını Feriha Koydum Artık Feriha'sız

    Dizi önümüzdeki sezon devam edecek..

    Günler hatta haftalar öncesinden, bu yaz final yapacağı açıklanan Adını Feriha Koydum direkten döndü. Med Yapım diziyi bitirmeme kararı aldı. Başrol oyuncusu Hazal Kaya diziden ayrılacak olsa bile, Adını Feriha Koydum'a Çağatay Ulusoy'un tek başına yeteceğini düşünen yapımcılar, yola Feriha'sız devam edecekler.

    Show Tv'nin en çok izlenen, cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Adını Feriha Koydum, geçtiğimiz hafta ekrana gelen bölümüyle üç yıl sonraya gitmiş ve izleyiciyi hayli şaşırtmıştı. 66. bölümün final bölümü olması beklenirken, Fatih Aksoy'un "ben final için herhangi bir tarih vermedim." açıklaması ile şaşkınlık yarattı.

    Bu şartlar altında, bu cuma 66. bölümüyle sezon finali yapacak olan dizi, gelecek sezon da devam edecek. Adını Feriha Koydum, yola Feriha'sız devam ederken Hazal Kaya'nın dizide yer almayışı, izlenme oranlarını bakalım nasıl etkileyecek? O zaman ne diyelim; "zirvedeyken bırakmak" her yapıma nasip olmuyor, hele Türk televizyonlarında çok nadir görülen bir olay.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top