Hesabım
    Barbarella Dizi Oluyor

    Drive'ın yönetmeni iş başında..

    Jean-Claude Forest'ın 60'ların cinsel devriminden faydalanarak ve Brigitte Bardot'yu resmederek yarattığı bir çizgi roman karakteri olan Barbarella, 1968'de aynı isimle, başrolünde Jane Fonda'nın oynadığı bir film olarak çekilmiş ve hayli ses getirmişti.

    Dünyanın uzaydaki temsilcisi olan sarışın afet Barbarella, dünyadaki barışı tehdit eden Duran Duran isimli çılgın dahiyi bulmak üzere, uzayda salınmaktadır. Evet doğru düşündünüz.. Barbarella, 1978'de İngiltere'de kurulan New Wawe grubu Duran Duran'a da isim konusunda ilham olmuş.

    Film ve çizgi romanla ilgili kısa bir bilgi verdikten sonra, gelelim olayın dizi kısmına. Barbarella'yı dizi olarak uyarlamaya çalışan isim, başrolünde Ryan Gosling'in oynadığı Sürücü (Drive)'nün yönetmeni Nicolas Winding Refn. Serinin yönetmenliğini üstlenecek olan Refn, Martha De Laurentiis ile birlikte yapımcı olarak da projeye de imzasını atacak.

    Nicholas Refn, Barbarella'yı tekrar keşfedecek olma fırsatını yakaladığı için çok heyecanlı olduğunu, bu özgün karakteri yeni nesille tanıştırmayı dört gözle beklediğini sözlerine eklemiş.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top