Hesabım
    Feriha'nın Sonu Belli Oldu [VIDEO]

    Adını Feriha Koydum 'Hazal Kaya'ya veda ediyor..

    Uzun süre bu sezon final yapması beklenen, ardından devam edeceği açıklanan Adını Feriha Koydum, kendinden bahsettirmeye devam ediyor. Hazal Kaya'nın önümüzdeki sezon "Son Yaz Balkanlar 1912" dizisinde oynayacağının, yani Adını Feriha Koydum'dan ayrılacağının kesinleşmesi üzerine karışan ortalık pek durulacağa da benzemiyor.

    Dizinin takipçileri, Ferihacılar ve Emirciler olarak ikiye ayrılmış durumda. Kimileri Feriha'nın gidişini umursamaz, Emir ile dizinin devam edebileceğini düşünürken, kimileri de dizinin Feriha olmadan olmayacağını, bitirilmesi gerektiğini savunuyorlar.

    Sonuçta kim ne derse desin, yapımcı firma ve kanal ortak bir karar almış ve diziye devam ediyorlar. Geriden kalan oyuncular da halinden memnun olduğuna göre, şimdilik söyleyecek söz kalmıyor. Tabii dizi üçüncü sezonuyla ekrana döndüğünde, esas kararı izleyici verecek.

    Şimdi merak edilen Hazal Kaya'nın oynadığı Feriha karakterinin diziden nasıl çıkacağı.. Sezon finali için sette alınan sıkı önlemlere rağmen, basına sızan görüntülerle Feriha'nın sonu belli oldu.

    Haberin devamı sürprizbozan içerir!!!

    Etiler'de bir parkta yapılan final bölümünün çekimlerinden sızan görüntülerde, Feriha'nın Levent'ten aldığı evlenme teklifine rağmen, kalbinin sesini dinleyerek Emir ile yeniden evlendiği görülüyor. Feriha'nın sonuna gelecek olursak; ilk dans esnasında vurularak öldürüldüğü setten sızan bilgiler arasında. Cuma akşamı sezona ve Hazal Kaya'ya veda edecek olan Adını Feriha Koydum'un finalinde, bakalım başka nasıl gelişmeler yaşanacak? 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top