Hesabım
    Clea Duvall American Horror Story 2. Sezonda

    "Geçen yılın düşmanları, bu yılın dostları olacak.."

    Sonbaharda yeni sezonuyla ekrana gelmeye başlayacak olan American Horror Story'nin 2.sezonunun kalabalık kadrosuna bir isim daha dahil oldu. TVline'ın haberine göre; Carnivàle'in yıldızı Clea DuVall dizinin birden fazla bölümünde yer alacak.

    Duvall'in henüz hangi rolde karşımıza çıkacağı belli olmasa da kaynaklar, "Billie Dean Howard" rolüyle izlediğimiz Sarah Paulson ile birlikte sahneleri olacağını söylüyor. Geçtiğimiz salı günü çekimlerine başlanan American Horror Story'nin ikinci sezonu 1960'larda bir tımarhanede geçecek.

    2. sezonun diğer yeni isimleri arasında Emmy'ye aday gösterilen Chloë Sevigny, Adam Levine, Fransız oyuncu Lizzie Brocheré, FlashForward'dan Joseph Fiennes, Oscar adaylığı bulunan James Cromwell ve Secret Circle‘dan Chris Zylka da var.

    1. sezonda yer alıp da diziye devam edecek diğer oyuncular için, herkesin çok farklı göründüğünü söyleyen Ryan Murphy; "geçen yılın düşmanları, bu yılın dostları" diyerek American Horror Story'nin çok farklı olarak geri döneceğini belirtti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top