Hesabım
    Accused 2. Sezon Sean Bean ile Dönüyor [VIDEO]

    Sean Bean Accused'da..

    Accused 2010 kışında BBC One'da altı bölüm olarak yayınlanmış ve çok beğenilmişti. Her bölümü ayrı bir suç hikayesinden oluşan 6 bölümlük dizi, ilk sezonuyla 39. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde iki dalda (En İyi Drama Dizisi ve Christopher Eccleston ile En İyi Erkek Oyuncu) ödül kazanmıştı. Andy Serkis, Christopher Eccleston, Naomie Harris, Mackenzie Crook ve Peter Capaldi gibi isimlerden oluşan kadrosuyla dikkat çeken dizi, 2. sezonuyla geri dönmeye hazırlanıyor.

    Accused bu sonbaharda 4 bölümden oluşacak ikinci sezonuyla ekrana geri dönerken, beraberinde yine sağlam bir oyuncu kadrosunu da getiriyor. Dizi, Sean Bean dışında Game of Thrones'dan iki ismi daha (Joe Dempsie, Thomas Brodie-Sangster) ağırlayacak.

    Sean Bean'in Simon isimli bir İngilizce öğretmenini, aynı zamanda Tracie isimli bir transeksüeli oynayacağı dizinin bu sezonki başrollerinde Stephen Graham ve Anna Maxwell Martin bulunurken onları, Robert Sheehan, John Bishop, Anne Marie Duff, Olivia Colman, Sheridan Smith, Josh Bolt, Oliver Lee ve Ruth Sheen takip ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top