Hesabım
    FX The Americans'a Onay Verdi

    Keri Russell ekrana dönüyor..

    FX pilot bölüm siparişi verdiği Washington D.C temalı The Americans'ın yayınına onay verdi. Felicity ile tanıyıp sevdiğimiz, son olarak Fox'ta Running Wilde ile izlediğimiz Keri Russell ve Matthew Rhys'ın başrolünde yer aldığı The Americans hayli ilginç bir konuya sahip.

    80'lerin başında Washington'ta bir banliyöde yaşayan evli bir çift üzerine kurulu olan hikayede; Philip ve Elizabeth Amerikalı gibi görünen aslında KGB ajanı olan bir çifttir. Anlaşmalı bir evlilikleri olmasına rağmen, her şeyden bihaber iki de çocukları olan çift, Soğuk Savaş'ın da etkisiyle birbirlerine her geçen gün daha da bağlanmaktadır. Ve tansiyon yeni komşuları Noah'nın bir FBI ajanı olmasıyla beraber giderek yükselir.

    FX'in başkanı John Landgraf dizinin 13 bölümlük ilk sezonunun onay aldığı açıklamasını yaparken; "Şimdiye kadar sunulmayan karakter perspektifleriyle, inanılmaz performanslara imza atarak diğerlerinden sıyrılacak bir dizi olan The Americans'a hoşgeldin demekten gurur duyuyoruz." sözlerini kullanmış.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top