Hesabım
    Ödüllü Mini Dizi 'Any Human Heart' Universal Channel Türkiye'de!

    2 dalda BAFTA ödülü sahibi olan bu mini dizide, yazar Logan Mountstuart’ın hayatına ortak oluyoruz...

    Universal Channel, son dönemin en ilgi çeken İngiliz dramalarından biriyle daha televizyon izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İngiliz Channel 4 kanalının yapımcılığında çekilen 4 bölümlük mini dizi Any Human Heart, bir yazarın 1900'lerin başından 20. yüzyılın sonuna dek süren fırtınalı yaşamına ortak ediyor izleyicisini.

    Yazar William Boyd'un aynı isimli çoksatan romanından beyazcama uyarlanan dizinin kadrosuna ünlü isimler eşlik ediyor: Jim Broadbent, Matthew MacFadyen, Sam Claflin ve Kim Cattrall ilk öne çıkan oyuncular arasında.

    2 dalda BAFTA ödülü sahibi olan bu mini dizide, yazar Logan Mountstuart’ın hayatına ortak oluyoruz. Uzun ve maceralarla dolu bu yaşamda yazar bizleri 1920'lerin Paris'inden alıp, 50'lerin New York'una ve oradan da son olarak 80'lerin Londra'sına götürüyor. Dolu dolu geçen bu macerada Mountstuart’ın yolculuğunu mola vermeden soluksuz izleyeceksiniz. Gerçek yaşanmış olaylardan derlenen, dram dolu, yer yer komik bu güçlü hayat hikâyesi 4 dalda da Emmy adayı olmuştu.

    Any Human Heart 20 Ağustos saat 22.00’de ilk iki bölümüyle Universal Channel Türkiye’de. Universal Channel, Teledünya’dan kanal 14 üzerinden izlenebilir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top