Hesabım
    Esir Şehrin Gözyaşları'ndan İlk Teaser [VIDEO]

    "Neresinden vurulmuş diye sorarlarsa, rüyalarından dersin."

    Fox'un bu sezon yayınlamaya başlayacağı iddialı dizilerinden adı önce "Merhamet" daha sonra "Suretler" olarak anılan Esir Şehrin Gözyaşları'ndan ilk teaser yayınlandı. Başrollerinde Yiğit Özşener, Sedef Avcı, Fırat Doğruloğlu, Bozkurt Kuruç, Nail Kırmızıgül, Ruhi Sari, Zeyno Üstünışık, Yasemin Yürük gibi isimlerin yer aldığı dizinin yönetmenliğini Suskunlar'dan ayrılan Çağatay Tosun üstlenirken, dizinin senaristliğini ise daha önce birlikte çalıştıkları Sevgi Yılmaz yapıyor. İşte bizim kafamız da, tam bu noktada karışıyor.

    Zira dizinin yayınlanan 15 saniyelik teaserını izler izlemez, bu cümleyi bir yerden hatırlıyoruz hissi vuku buldu bizde. Çok değil, biraz düşününce Çağatay Tosun ve Sevgi Yılmaz'ın bir önceki beraber çalıştıkları dönem dizisi Mazi Kalbimde Yaradır'ın bir bölümünde, Nalan'ın yazdığı intihar mektubunda kullanıldığını hatırladık bu cümlenin.

    İzlediğimiz teaser fragmanda Yiğit Özşener'in sesiyle duyduğumuz; "Neresinden vurulmuş diye sorarlarsa, rüyalarından dersin.." cümlesi, Mazi Kalbimde Yaradır'ın 10. bölümünde Nalan'ın veda mektubunda Müjgan'a hitaben "Neresinden ölmüştür diye soracaktır sana, rüyalarından dersin.. İlk rüyalarından ölmüş." olarak kullanılmış ve o cümleyle unutulmayan bir sahneye imza atmıştı. Şimdi aynı cümleyi belki de efsane olacak bir dizinin, sloganı olarak yeniden duyuyoruz. Hatta bu kez çok daha güçlü bir şekilde duyuyoruz. Anlaşılan dizinin senaristi Sevgi Yılmaz, bu vurucu cümlenin Mazi Kalbimde Yaradır'da yeterince anlamını bulmadığını ya da gölgede kaldığını düşünmüş olacak ki, seyirciye bunu bir kez daha sunmak istemiş. Oysa biz, mazi de olsa unutmamıştık..

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top