Hesabım
    Leyla ile Mecnun'dan Açıkhavada Sezon Açılışı [VIDEO]

    Hoşgeldin Leyla ile Mecnun!

    Dün akşam 62. bölümüyle 3. sezonuna merhaba diyen Leyla ile Mecnun, ekran başında olduğu kadar Leyla ile Mecnun'un mahallesi Kireçburnu'nda da ilgiyle izlendi. Bir hayran tarafından düzenlenen Leyla ile Mecnun 3. Sezon Açılışı Etkinliği, Kireçburnu sahilinde Haydar Aliyev Parkı'nda gerçekleştirildi. Katılımın ücretsiz olduğu organizasyona Sarıyer Belediyesi destek verirken, dizinin oyuncuları ve yönetmeni Onur Ünlü de katıldı.

    Leyla ile Mecnun severler biraraya gelip, çayları ve çekirdekleri eşliğinde dizinin sezon açılışını izlerken, dizi oyuncularının etkinliğe katılımı ortamı iyice şenlendirdi. Başta Ali Atay, Cengiz Bozkurt, Serkan Keskin, Osman Sonant, Engin Günay, Nalan Kuruçim ve diziye bu sezon dahil olan Melis Birkan olmak üzere tam kadro hazır bulunan oyunculara, kardeş dizi Şubat'tan Türkü Turan ve şu sıralar İşler Güçler ile izlediğimiz, daha önce Leyla ile Mecnun'da rol alan Sadi Celil Cengiz de eşlik etti.

    Dün akşam ekrana gelen bölümüyle yine kırıp geçiren Leyla ile Mecnun, 2. sezon finalinde dört bir tarafa dağılan karakterleri yeniden mahallede biraraya getirdi ve bölüm sonunda yayınlanan kliple de geceye damgasını vurdu. İşte Kireçburnu Çakalları ve Kolpa!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top