Hesabım
    Dizilerin Cuma Akşamı Savaşı

    Şubat, Kayıp Şehir, Dila Hanım, Huzur Sokağı, Böyle Bitmesin, Hayat Devam Ediyor, Adını Feriha Koydum, Yalan Dünya, Behzat Ç.

    Bu sezon yeni başlayan dizilerle beraber Cuma akşamı iyice çığrından çıktı. Şubat, Kayıp Şehir, Dila Hanım, Huzur Sokağı, Böyle Bitmesin derken, geçtiğimiz sezonun dizilerinden Hayat Devam Ediyor, Adını Feriha Koydum ve Yalan Dünya'nın geri dönüşü ve Behzat Ç.'nin de cumaya geçişi ile beraber cuma akşamı şu an, çift kuşak ve tam bir kaos içinde.

    Trt cuma akşamını, Böyle Bitmesin ve Şubat'a, Star ise Dila Hatun ile Behzat Ç.'ye ayırmış durumda. Kanal D Kayıp Şehir'in ilk iki bölümü Yalan Dünya'nın geç başlamasını fırsat bilerek 20.00'de yayınladı, ancak bu haftadan itibaren dizi 22.30'da ekranda olacak.

    Atv ise kararını bu haftaki izlenme oranlarına göre verecek. Yeni dizilerinden Huzur Sokağı'nı aynı Kanal D gibi, Hayat Devam Ediyor'un geç başlamasını fırsat bilerek 20.00'de yayınlayan Atv, dizinin izlenme oranlarından gayet memnun. Eğer bu cuma da Huzur Sokağı iyi bir sonuç alırsa, Hayat Devam Ediyor'un pabucu 22.00 sonrasına atılabilir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top