Hesabım
    Dizi Bereketi Ekim'de de Devam Ediyor

    The Walking Dead ve American Horror Story bu ay dönüyor!

    Ekim ayı ile beraber yine birçok dizi yayına başlarken, bir çoğu da sezon finalini yapıp ekrana veda edecek. Örneğin The Walking Dead ve American Horror Story Ekim ayı içerisinde geri dönmüş olacaklar. Bakalım Ekim'de başka neler var?

    4 Ekim'de 30 Rock final sezonunun ilk bölümüyle ekrana gelirken, 7'sinde Hell On Wheels sezon finalini yapacak. Doctor Horrible's Sing-Along Blog 9 Ekim'de CW'da ekrana gelecek. 11'inde ise The Vampire Diaries dönüyor ve hemen ardından Beauty and The Beast (2012) başlıyor.

    14 Ekim The Walking Dead ile şenlenirken 15'inde Major Crimes'ın ilk sezonuna veda ediyoruz. 16 Ekim'de yeni bir medikal drama olan Emily Owens, M.D. karşılıyor bizi ve ardından da Covert Affairs'in kalan bölümleri. Aynı gece bir de Flashpoint final sezonunun ilk bölümüyle yayında olacak.

    17 Ekim, American Horror Story için Asylum vakti! 19 Ekim'de ise mini dizi Hunted başlıyor. 21 Ekim'de BBC America'da Copper'ın ilk sezon finali, 22'sinde ise Alphas ve Switched at Birth'ün. 23 Ekim'de Pretty Little Liars Cadılar Bayramı özel bölümü ile ekranda olacak. Aynı gece Happy Endings ve Don't Trust The B---- in Apartment 23 de dönüyorlar. 26 Ekim'de ise Touch ikinci sezonu ile başlıyor!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top